kyrkstigen

En blogg om mitt liv som 4-barnsmorsa i en liten by i Dalarna.....

Märklig helg

Publicerad 2015-08-17 05:49:19 i Allmänt,

Vilken lång helg det blev!
 
I fredags kändes det som om jag skolkade... som om att någon snart skulle ringa och undra var jag var. Mitt nya schema är nästan lite för nytt och ovant än för att kunna njuta, men det kommer. En härlig långpromenad med hunden blev det iallafall, i strålande solsken. Underbart!
 
Det har annars inte blivit så mycket gårdsjobb eller projekt gjorda i helgen. Vi har tappat lite fart i det vackra vädret men det går framåt, om än lite långsammare än vanligt. Det märkliga är att jag inte känner samma starka stress över det, vilket är skönt som omväxling. 
 
Istället har jag hälsat på en vän och druckit lite kaffe, suttit på farstubron med en kopp kaffe och känt solens strålar mot kinderna, suttit i gungstolen och gjort detsamma medan golvbrädorna knarrat när jag gungat långsamt, jag har tvättat och borrat ner ansiktet i underbar nytvättade kläder och känt den där doften av sol och vind, jag har klappat kaninungar och gått på ridpromenad med barn och make. Jag har haft det så bra!
 
Because when you stop and look around, this life is pretty amazing. love life | quote | inspirational quote | life is good
 
Ha det gott!
/Ann-Mari

Kommentarer

Postat av: Anki

Publicerad 2015-08-17 08:54:47

Låter som en riktigt härlig helg. Välbehövligt för oss alla att bara stanna upp ibland och njuta av nuet.
Arbetet man har, som att måla eller annat att fixa med finns kvar även en annan dag. Ibland får man bara vara.
Härligt med tre dagars helg, det skulle alla ha!
Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

4-barnsmorsan

Bloggande, arbetande, funderande, njutande 4-barnsmorsa i en by i Dalarna. Skriver om livet jag lever, dagarna som går och saker som berikar min tillvaro. Blandar yta med djup, funderingar, iakttagelser och insikter går hand i hand med vardagslivet och allt det där som "bara händer" i vardagen.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela