kyrkstigen

En blogg om mitt liv som 4-barnsmorsa i en liten by i Dalarna.....

I brist på annat... lite skratt

Publicerad 2015-01-15 06:34:06 i Allmänt,

Ofta när jag umgås med djuren får jag mig många härliga skratt och det pågår en kommunikation utan ord, på ett helt annat plan. Det känns i hela kroppen!
 
Det är inte alltid jag tycker att skämt med djur inblandade blir så roliga, ibland bara plumpa och nedlåtande. Kanske är det för att jag själv just har erfarenhet av att umgås så mycket med dem, jag vet inte.
 
Ibland blir det iallafall ganska roligt och det handlar väl också om att tillåta sig att ha roligt, att se det roliga i skämtet och inte fastna i något sorts försvar för djurens integritet. Att bara släppa lös skrattet och ha kul! Hur ofta är det inte som man ser på sina djur och sätter pratbubblor på dem, bara för att det verkar stämma in så bra just där och då, det händer rätt ofta här hemma iallafall. Djur är så härliga!
 
I brist på annat att blogga om just nu så bjuder jag Er på ett sånt klipp och hoppas bjuda på lite breda leenden och lite skratt.
 
Ha det gott!
/Ann-Mari
 

Kommentarer

Postat av: Bara Anna

Publicerad 2015-01-15 08:07:14

Ha ha! Så bra gjort....

Svar: ;o) Kram!
4-barnsmorsan

Postat av: Bara Anna

Publicerad 2015-01-15 08:08:20

Förresten, har du hört talas om grön omsorg? Om inte så googla på det, tänkte att det kanske skulle vara något för er.....

Kram

Svar: Jodå, jag har satt mig in i grön omsorg också. Har funderat, vridit och vänt på det och käner att det vore så kul och gården har verkligen potential för den sortens verksamhet. Däremot har jag just nu fastnat i ett slags moment 22 när det gäller alla krav som ställs på mig och på gården inför en sådan verksamhet. Det är verkligen inte bara att köra igång kan jag säga.... Klart att jag tycker att det ska finnas översyn men för mig är det nog ett tag kvar.
Du såg ju min kommentar på grön omsorg facebook och där var en som tänkte jobba lite som jag har tänkt mig också. Men som sagt, jag har ju en hel del att jobba på först.... Får nu se om orken och inspirationen håller. Den svajar kan jag säga....

Kram!
4-barnsmorsan

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

4-barnsmorsan

Bloggande, arbetande, funderande, njutande 4-barnsmorsa i en by i Dalarna. Skriver om livet jag lever, dagarna som går och saker som berikar min tillvaro. Blandar yta med djup, funderingar, iakttagelser och insikter går hand i hand med vardagslivet och allt det där som "bara händer" i vardagen.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela